Tviter rasprava Vlada Georgieva i Ksenije Vučić

Pevač Vlado Georgiev veoma je aktivan na Tviteru, gde se ovih dana redovno oglašava povodom protesta u Beogradu, a sada je zbog jednog tvita ušao u raspravu sa novinarkom Ksenijom Vučić, bivšom ženom predsednika Srbije, Aleksndra Vučića.

Naime, on je objavio video na kojem je napisao da je na snimku reč o protestu u Beču, na šta se Ksenija nadovezala.

“I u Beču protest protiv ove bande izdajničke, lažljive, diktatorske…”, napisao je muzičar, na šta je Ksenija prokomentarisala:

“U Beču je danas, ceo dan, teška provala oblaka, raspitajte se bar pre nego sto plasirate laž”, napisala je ona, a kada joj je jedan od korisnika tvitera da je snimak od pre nekoliko dana, ona je nastavila:

“Aaa, od juče…Ili prekjuče? Mislim, možete i da sednete, a i da stojite. Može i monolog, a i recitacija. Samo vi nastavite da radite svoj posao. I ne zaboravite da odnesete tetki lek molim vas! Sad već smarate. Ne bih vam više pravila guzvu na lajni. Blok”, napisala je Ksenija.

Nedugo posle ovog komentara, Geogiev ju je nazvao prvom damom.

“Blokirajte i mene, prva damo Upss”, na št a Vučićka nije ostala nema.

“Bojim se da se obraćate pogrešnoj osobi”, rekla je ona, ali njihova prepiska tu nije stala.

“Jasno, zamislio sam se nešto, nekako je ovih dana sve tako ‘90-te”, nastavio je Vlado.

“Verujte, ne. Naravno – ne morate verovati, ali trenutno pričate sa nekim ko je dovoljno mator da je prvi pendrek “popio” 9. marta ’91. I nakon toga još. Znate, tad je postojala ideja, bez mržnje. Bojim se da je sad obrnuto”, odgovorila je Ksenija i dodala:

“Žao mi je što tako reagujete. Nisam ni agresivna, ni ironična, čini mi se ni nevaspitana. Pokušavam da verujem da je dijalog moguć. Oprostite sko sam smetala”, poručila je, na šta joj je Vlado odgovorio da nije ni aludirao na to da je nevaspitana, već naprotiv.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji