ČE GEVARA, NEMOJ ME ETIKETIRATI! Miloš Biković BRUTALNO zapušio usta Sergeju Trifunoviću na Tviteru

Srpski glumci u klinču zbog protesta! Sergej Trifunović pokušao je da pridobije Miloša Bikovića koji mu je bukvalno zapušio usta.

Sve je počelo kada je na svom Tviter profilu Miloš Biković napisao:

"A u Parizu žurka..."

"Žurka i u Beogradu, mili. Naidji", napisao mu je Trifunović, koji je kasnije dodao da Biković voli dobre žurke.

Poznati glumac Sergeju nije ostao dužan:

"Posle takvih žurki se loše trezniš ako se svašta pomeša. Tematske žurke su maskenbal sa nepoznatim ishodom", napisao je Biković.

"Mislim da bi ovih 50 soma ljudi and counting baš obrnuto, rekli da je ovo što se dogadja na ulicama tvog rodnog grada, upravo žurka otrežnjenja, no Bože moj. Percepcije su uvek različite. Zavisi gde si. Bitno je da je tebi dobro tamo gde si", odgovorio mu je Trifunović, ali je dobio ekspresan odgovor.

"MC Čegevara pa mi smo kolege. Nemoj me etiketirati samo zato što ne pristajem da mislim kao ti. Ako hoćeš razgovor - predlažem uživo posle praznika. Bolje je bez publike", napisao je Biković.

"Ja te mili uopšte ne etiketiram. Samo na tvit da je žurka u Parizu, rekoh da ima žurka i u tvom birthtown", napisao je Sergej i dodao:

"Pošto nisi tvitnuo išta o istoj, pa reko možda ni je znaš, vrag će ga znati. Kapiram da ti je Beograd bliži od Pariza. U svakom smislu".

"Ok. Rekoh ti ,,Aj uživo” Pa sad bzvz da nastavljamo. Budi mi pozdravljen dragi Serđo. Čujemo se kad dođem ako si za. I obuci se slojevito", ekspresno je odgovorio Biković.

Pogledajte kako je tekao razgovor na Tviteru:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji