OPASAN, MOĆAN, CRN I MARKANTAN - SUŠTA SUPROTNOST SLOBI: On je bio ljubavnik Mire Marković?! (FOTO)

Ljubav Slobodana Miloševića i Mire Marković rodila se još u njihovim gimnazijskim danima i trajala do samog kraja, ali izgleda da nije sve bilo tako idilično i da je ona bila neverna.

Za Miru i Slobu svi su decenijama verovali da su se bezrezervno voleli, i to do te mere da je njihova ljubav zalazila u domen patologije, pa su zasluge za sveopšti sunovrat devedesetih neretko pripisivane upravo Miri.

Ipak, krajem devedestih javile su se i spekulacije da je Mira ima ljubavnika!

I da je u pitanju njen dugogodišnji saradnik i stranački kolega, Zoran Todorović zvani Kundak. Opasan, moćan, crn i markantan - bio je potpuna suprotnost, što po izgledu, što po karakteru, od njenog Slobe! 

Zoran Todorović zvani Kundak, Mirin najbolji prijatelj, ubijen je '97. godine ispred zgrade Beopetrola.

Ubistvo se dogodilo u vreme kada je Mira zbog promocije knjige bila u Indijia mira je Mira pesnički, kako joj i dolikuje, poslala oproštajno pismo koje je pročitano na Kundakovoj sahrani:

Dragi Zorane, nikada nisam bila dalje od tebe i nikad ti nisam bila bliže. S juga Indije, iz Madrasa, nisam u stanju da dođem danas u Beograd i da se s tobom pozdravim poslednji put - ja, koja sam punih 15 godina tvoja najbolja drugarica. Ali ti šaljem poruke preko svih ovih planina i mora - ja se s tobom nikada neću rastati”, stajalo je u Mirinom pismu, koje je na kraju potpisano sa “Tvoja Mira”.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji