KRV JE LILA NA SVE STRANE! Saru je brat 2 puta pokušao da ubije! Doktor mi je rekao da idem u crkvu i zapalim sveću jer ju je Bog sačuvao! STRAŠNO!

Sarina majka, Indira Reljić priznaje da je njena ćerka pukom srećom preživela dve strašne traume, za koje je kriv njen rođeni brat Filip.

"Kad je Sara imala dve godine, umalo se ugušila. Dok je jela kolač, Filip ju je zasmejavao i golicao, pa joj je mrvica od kolača zapala u dušnik. Brat je i tada nastavio da je golica i Sara je počela da se guši. Odvezli smo je u bolnici, gde su joj uradili intervenciju, kleštima su joj vadili taj zalogaj. Bilo je strašno! Sara je jedva ostala živa i dugo ležala u bolnici. Dve nedelje je primala neke injekcije. Doktor mi je rekao da idem u crkvu i zapalim sveću jer ju je Bog sačuvao da ne umre. Eto, Filip je mogao da ubije sestru ni kriv ni dužan. Razlika između njih je dve godine, i on nije znao da ne sme da je golica dok su joj usta puna”, priseća se Sarina mama, i objašnjava šta se desilo drugi put.

“Bili smo na moru, na brodiću. Oboje su kao mali naučili i da plivaju i da rone jer im je otac bio ronilac, ali Filip je namerno gurnuo Saru sa broda i ona je glavom udarila u stenu. Krv je lila na sve strane, jedva je živa stigla u bolnicu, ja u životu nisam videla toliko krvi. Ušili su je, i ona i sada ima ožiljak iznad oka. Filip mi je skratio 20 godina života sigurno. Sada je dečko za primer, završio je fakultet sa 22 godine, ostvaren je čovek, brižan je prema sestri. Ona mu u šali često kaže da će ga ceo život proganjati taj njen ožiljak. On ju je nagovaro da uradi tetovažu preko, ali ona ne želi.”

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji