Isplivao NOVI, UZNEMIRUJUĆI snimak sa časova Mike Aleksića: Ovako je maltretirao jednog DEČAKA (VIDEO)

Na snimku Aleksić vređa i verbalno zlostavlja dečaka, nazivajući ga pogrdnim imenima

Na društvenim mrežama su počeli da kruže šokantni snimci sa časova glume u školi Miroslava Mike Aleksića, optuženog za silovanje i zlostavljanje glumice Milene Radulović i još nekoliko devojaka, od kojih su neke u toku izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Na snimku koji se nalazi u nastavku teksta, Aleksić vređa i verbalno zlostavlja dečaka, nazivajući ga pogrdnim imenima.

“Ždereš…čoveče moj debeli ti mene zabrinjavaš”, samo su neke od neprimerenih rečenica upućenih deci.

Podsetimo, Aleksića je za seksualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, ujedno dodavši da nije jedina već postoji još pet devojaka, neke su i maloletne, koje su ga prijavljivale policiji za isto zlodelo.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji