NIKOLA KOJO JE HEROJ DANA: Zatekao je zaglavljenu sovu u dimnjaku, a ono što je URADIO odjeknulo je na Instagramu! Svi mu skidaju kapu!

Glumac Nikola Kojo se ne oglašava često, ali kada to učini, obično odjekne poput bombe.

Popularni glumac je jednom današnjom objavom na Instagramu oduševio svoje pratioce i " kupio" ih za sva vremena.

Naime, on je danas sa svojim fanovima podelio fotografiju bele sove koju je spasao nakon što je dva dana provela zaglavljena u dimnjaku.

Beba sova je potpuno bila garava od pepela, ali Kojo je objasnio da je odletela živa i zdrava.

Inače, ptići sova često upadaju u dimnjake jer su tokom učenja da lete poprilično nespretni, a ljudi ih u neznaju često lišavaju života. Sove su jako važne za ekosistem, a najaktivnije su noću.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji