KOLIKO SE PROMENIO MALI UROŠ! Zoranov sin je danas NEPREPOZNATLJIV, kad je Jelena ubijena, pričao je o njoj (FOTO)

Uroša samo prvi put mogli da vidimo u medijima te kobne 2016. godine kada je imao svega sedamnaest godina

Pastorak ubijene Jelene Marjanović, Uroš danas je sa ocem Zoranom došao na groblje gde je sahranjena pevačica kako bi obeležili pet godina od smrti pevačice.

Uroša samo prvi put mogli da vidimo u medijima te kobne 2016. godine kada je imao svega sedamnaest godina, a danas ga verovatno mnogi ne bi ni prepoznali, jer se drastično promenio što možete da vidite na fotografiji ispod.

Podsetimo, Uroš je pre pet godina za medije govorio o odnosu sa ubijenom pevačicom, kada je rekao da Jelena nikada nije pravila razliku između njega i male Jane,  kao i to da Jelenu nikada nije gledao kao maćehu ili ženu koja je tatu razvela od mame. 

Podsetimo, Zoran Marjanović iz prvog braka ima sina Uroša, dok iz drugog braka sa pevačicom Jelenom Marjanović ima ćerku Janu koja je imala svega četiri godine kada je ostala bez majke na najsuroviji mogući način.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji