VODITELJKA U GROTLU PAKLA: Olivera Kovačević u paklu PREVARE, ALARMIRANI NADLEŽNI ORGANI!

Voditeljka u grotlu pakla!

Olivera Kovačević, novinarka, autorka i urednica zabavnog programa Javnog servisa, dala je novi intervju za magazin Story, u kojem je pričala o svojoj karijeri i životu, navodeći da je svojevremeno bila žrtva velike internet prevare.

„Više od godinu dana internetom kruži moj lažni intervju na pet strana koji detaljno opisuje moje navodne zdravstvene tegobe i reklamira preparat koji me je kobajagi spasao, a da je sve izmišljeno, od reči do reči. Svakog dana neko me pozove da me pita da li je taj preparat dobar, pa ih upozorim da je laž sve što tamo piše, osim moje fotografije. Tu prevaru sam prijavila policiji, ali pošto je sajt na kojem se nalazi ovaj lažni intervju registrovan negde u Americi, procedura njegovog skidanja sa interneta veoma je komplikovana“, izjavila je Kovačević za magazin „Story“.

„Zamislite dokle smo došli da morate toliko da lažete da biste prodali neki nazovi lek?“, pita se Olivera.

Ovo, kako kaže, nije prvi put da joj se nešto ovako dešava.

„Isto tako, preko mene i mog izmišljenog razgovora s Novakom Đokovićem reklamirli su bitkoin. Problem je što su to sive zone internet piraterije i još uvek nema efikanosg načina za obračun s njima“, govorim Olivera Kovačević za pomenuti magaZin.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji