NE ZNA SE KOJA JE BOLJA, PUCAJU SVE TRI: Ovako su se sredile Anastasija, Bojana i Nataša za Željkovo krštenje

Ražnatovići i Rodići su krštenje proslavili u veoma intimnoj atmosferi, a na proslavi su bili i tekte Anastasija, Nataša i Bojana.

Veljko Ražnatović i njegova suruga Bogdana Rodić danas su krstili svog sina prvenca Željka.

Za ovo se saznalo kada je Veljko objavio fotografiju sa kumom nakon krštenja. On je savetovo sve ljude da prave decu i vaspitavaju ih u duhu rodoljublja.

Odmah nakon toga je rođendan čestitala i Ceca Ražnatović. Ražnatovići i Rodići su krštenje proslavili u veoma intimnoj atmosferi, a na proslavi su bili i tekte Anastasija, Nataša i Bojana.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji