BELI KOVČEG I BELI BALONI ZA JEDNOG ANĐELA: Lidijin život ugasio suprug, a čak je i na konačan počinak otišla sa osmehom na licu

U petak, nekoliko minuta pre 10 sati, stigao je beli kovčeg Lidije Miljković (42) ispred pravoslavne crkve San Luka u Vićenci.

Lidiju je 8. juna ubio njen bivši suprug Zlatan Vasiljević, koji je takođe ubio još jednu ženu i potom sebi oduzeo život.

Porodica je kovčeg dočekala jecajući. Opelo je služio ga je preosvećeni Raško Radović iz Trsta.

Podsetimo, Lidija je ubijena sa četiri hica 8. juna. Zlatan je prethodno presudio svojoj bivšoj devojci Gabrijeli Serano jednim hicem u glavu. Nakon toga je krenuo u krvavi pohod na Lidiju.

Prema rekonstrukciji događaja, Vasiljević je prvo ubio Gabrijelu, pa je sa njenim telom u kolima napravio zasedu bivšoj ženi. Lidiji je presudio na ulici, a onda je pobegao kolima sa lica mesta i izvršio samoubistvo.

Ono što istražitelji pokušavaju da otkriju jeste zašto je Gabrijela Serano, koja je bila nekoliko meseci u vezi sa Vasiljevićem pre nego što ga je ostavila u martu, bila sa njim u kolima. Ona se navodno u martu vratila bivšem mužu i zamolila ga za pomoć jer se plašila da će je Zlatan povrediti.

Istraga se sada usmerava ka vremenskom okviru, kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da li je Gabrijela ubijena pre ili posle Lidije. Postavlja se pitanje šta je Gabrijelu sprečilo da reaguje ako je videla da je Zlatan ubio bivšu suprugu, ili je ipak ona njegova prva žrtva.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji