KANIBALIZAM U AUSTRIJI: Rus pojeo devojku iz Bosne u okultnom ritualu kakav Evropa ne pamti!

Pojavljuje se sve više zastrašujućih detalja u slučaju ubistva Mirele Batanović (20), porijeklom iz Bosne i Hercegovine, koju je u noći između 8. i 9. oktobra, u svom stanu, u blizini austrijskog grada Salzburga, nožem izbo njen dečko Aleksandar (20).

Naime, prema navodima medija, Aleksandar je nakon ubistva na telu ubijene nožem urezao jedan okultni simbol, a zatim i odsekao i pojeo neke delove Mirelinog tela.

Njih dvoje nikada nisu živjeli zajedno, ali prema riječima onih koji su ih poznavali, bili su nerazdvojni. Međutim u posljednje vrijeme njihov odnos se mnogo promijenio. Prema navodima austrijskih medija između Mirele i Aleksandra stalno su izbijale žestoke svađe. Posljednja se dogodila nedjelje dana prije ubistva.

Mirelin ubica Aleksandar se od 20. oktobra nalazi u istražnom zatvoru, a u ponedeljak će ponovo biti izveden pred istražnog sudiju. Sudski proces protiv njega mogao bi da počne za tri meseca.

Kako je ORF ranije naveo, razlog ubistva nije ljubomora, nego okultni ritual. Iako je ubica tokom policijskog saslušanja izjavio da je morao da ubije Mirelu, jer ga je prevarila, ORF navodi da to nije istina. Prema njihovim saznanjima na telu ubijene je nožem bio urezan jedan okultni simbol. Isti izvori su tada saopštili da je Aleksandar Mirelu prvo silovao, a nakon toga ubio.

Osumnjičeni je u istrazi detaljno opisao kako je ubio djevojku i rekao da je sve isplanirao. On je rekao da se o načinima za izvršenje zločina informisao na internetu, kao i da su ga najviše zanimale pravne posljedice zbog ubistva.

Potom je sa 50 uboda nožem ubio Mirelu, potom raskomadao njeno tijelo, a pojedine dijelove i pojeo, što je i obdukcija potvrdila. 

Mirela i Aleksandar su bili u vezi oko godinu i po dana, a nihovi prijatelji kažu da je bio bolesno ljubomoran. Ubica je inače poreklom Rus.

Ubica je tokom jednog od saslušanja priznao policiji da je pojeo neke delove žrtvinog tela, ali je nešto kasnije to opovrgao, tvrdeći da je to rekao kako bi ga smestili u samicu. Međutim, obdukcioni nalazi su nedvosmisleno potvrdili da je ubica govorio istinu kada je tokom saslušanja priznao kanibalizam.

Prema informacijama do kojih je nakon ubistva došao austrijski Javni radio-televizijski servis (ORF), ubica Mirele Batanović, je prije zločina promijenio ponašanje i duže vrijeme provodio na raznim forumima i internet stranicama povezanim sa okultizmom, nacizmom i sektama. Ubica je porijeklom Rus.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji