NEMAČKA POLICIJA ZAUSTAVILA SRPSKI AUTOBUS: Odrali ih sa 6.500 evra samo zbog jedne greške!

Tokom saobracajne inspekcije na putu A5 u nemackom gradu Darmštatu, policija je 9. januara proverila dva autobusa. U vozilu koje je saobracalo na liniji Istanbul-Dortmund, bila su dva vozaca. Oni su se smenjivali tokom vožnje iz Turske do Nemacke.

Kako se ispostavilo, oni su preko 45 sati vozili autobus, što je nezakonito. Osim toga, cetiri vozaca su se smenjivala za volanom tokom više od 30 sati u autobusu koji je saobracao na relaciji Srbija - Nemacka.

U oba slucaja, zakon dozvoljava maksimum od 21. sata vožnje. Policija je takode otkrila da autobuska kompanija koja je saobracala na liniji Srbija - Nemacka nema odobrenje za tu liniju. Putnicima je nadalje zabranjeno putovanje tim autobusom zbog dozvole koju komapanija nije imala. Putnici su zatim iz Darmstada putovali drugom kompanijom.

Vozaci nisu hteli da daju izjavu, ali su rekli da je to bila jedina opcija da putnici na vreme i uz potpunu bezbednost putuju.

Pošto su ozbiljni prekršaji u pitanju, svim vozacima je naplacena kazna od 6.500 evra.

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji