ZLATANOVA PECKANJA: Šta je Ronaldo dobio od Ibrahimovića i kako se Portugalac zahvalio

ristijano Ronaldo je u sredu proslavio 29. rodendan, a pred ponoc je dobio neocekivani poklon i to od svog velikog rivala, Zlatana Ibrahimovica. Šala na koju su odlucio švedski reprezentativac naišla je na neocekivani odgovor Portugalca.

Ibrahimovic je, naime, na Tviteru objavio fotografiju na kojoj se vidi kako je otpoceo sa uvijanjem poklona. A poklon je – obicna majica, na kojoj je rukom bilo ispisano, na engleskom jeziku, “Usudi se (da budeš) Zlatan”.

Posle ove male, a javne provokacije napadaca Pari Sen Žermena, koji se postavio kao da autogram šalje svom obožavatelju, nije moralo dugo da se ceka na odgovor zvezde Real Madrida.

Kristijano Ronaldo se uljudno zahvalio i dopisao: “Hvala na rodendanskom poklonu, Ibro. Ipak, bolje ce stajati meni nego tebi”.

“Dare to Zlatan” je novi slogan kompanije Najki ciji je zaštitni znak Zlatan Ibrahimovic.

“Nikad ne dozvoli da svet stvara pravila. Oni koji igraju na sigurno nikad nece znati Zlatanov nacin. Da budeš Zlatan, moraš da prekršiš nekoliko pravila i stvoriš nekoliko neprijatelja. Udaraj bez straha i oklevanja. Prihvati haos, slušaj instinkte, i nikad ne igraj na sigurno. Moraš nauciti da budeš voljen, omražen, i sve izmedu toga.

Da budeš Zlatan, moraš skupiti hrabrost da staviš sve na kocku. Da se usudiš da iskoristiš šansu koju oni ne ocekuju. Tako možeš biti stvar koju oni nikad nece ocekivati”, stoji u opisu ove markentinške kampanje Najkija.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji