TRAGIČNO NASTRADALA MILENA (28), MAJKA DVOJE DECE: Krenula sa prijateljem motorom na rođendan, pa POGINULA NA LICU MESTA

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 8:30 kod sela Čiflik između Bele Palanke i Pirota nastradala je Milena Milaćević (28) iz Knjaževca.

Kako prema dosadašnjim saznanjima, nesreća se dogodila kada je motor kojim je upravljao njen prijatelj M. M. (26), pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima sleteo sa puta, nezvanično, on je prošao sa lakšim povredama.

Kako se saznaje, Milena je radila u jednom kafiću u Knjaževcu i na kraju smene, po nju je došao prijatelj M. M. koji je vozio Yamahu R1.

- Čuli smo da su krenuli u Niš na rođendan kod Mileninog bivšeg momka. Kako se i šta desilo, ne znamo. Ali ovo je strašna tragedija - kažu meštani Knjaževca.

Milenu poznanici i prijatelji opisuju kao vrednu i radnu osobu.

- Bila je vesela, dobar radnik i dobar drug. Volela je motore - kaže jedan Knjaževčanin.

Milena je kako se saznaje imala dvoje dece, sina od pet i ćerku od četiri godine, koji su nakon razvoda pripali njenom bivšem mužu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji