JAUCI BRATA MALOG DAVIDA KOJI SE UTOPIO U JEZERU: Bato, vrati mi se!

"Bato, zašto si me ostavio? Vrati se, molim te!", odzvanjalo je tog dana na groblju u Rabrovcu, nadomak Mladenovca. Dečak stoji iznad sanduka i sahranjuje svog rođenog brata. Dozivao ga je cele te nedelje. Mali David (14) utopio se u Rabrovačkom jezeru 2012. godine nadomak porodične kuće. Roditelji su odbili obdukciju, tako da je sahran abrzo obavljena na mesnom groblju.Gotovo svi meštani Rabrovca, ispratili su malog Davida na večni počinak. Tužna povorka, na čijem čelu je, sa bratovljevom slikom u ruci, bio dečak sa početka ovog teksta., išla je čitav kilometar selom, dok nije stigla do groblja. Za sve to vreme brat nastradalog dečaka koračao je na čelu kolone. Trudeći se da bude hrabar, samo je tiho jecao i privijao Davidovu sliku na grudi.

"Kad je David potrčao za loptom u jezero, brat mu je prvo nekoliko trenutaka stajao na obali čekajući da izroni. Kad je shvatio da mu brata nema, nazuo je peraja i pokušao da se baci u vodu. Već okupljeni meštani pokušali su da ga zaustave. On se sve vreme otimao i zapomagao: „Pustite me, idem za batom“. Neverovatno je koliko su se David i mlađi brat voleli, ne znam kako će dečak. preživeti ovu tragediju",  ispričala je kroz suze rođaka porodice nastradalog dečaka.

Meštani Rabrovca ne veruju da se David udavio u jezeru, jer je bio odličan plivač, ali ubeđeni su da je dečak doživeo srčani udar!

"U nedelju je bila paklena vrućina, a on je naglo uskočio u hladno jezero. David je bio fudbaler i odličan plivač. Odrastao je kupajući se u tom jezeru i zato ne verujem da se tek tako udavio", priča komšija nastradalog dečaka.

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji