TRAGEDIJA: Mladić se obesio, pa pokušao da se oslobodi, ali bilo je kasno!

Nikola Stanojević (20) iz sela Lugavčina kod Smedereva obesio se lancima o orah posle raskida dugogodišnje veze s devojkom S. M. (20). 

Kako saznajemo, Nikola je, navodno, našao poruke drugog mladića u njenom telefonu, popio je mnogo lekova za smirenje i izvršio samoubistvo.

Komšije kažu da su telo nesrećnog mladića našli u petak oko 17 časova na drvetu u blizini kuće porodice Stanojević.- Našli su ga obešenog lancima visoko na drvetu, jedva su ga skinuli. Jedna ruka mu je bila toliko blizu vrata da naslućujemo da je možda u jednom trenutku i hteo da se oslobodi, ali je bilo kasno - kaže komšija koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

Nesrećni Stanojević je, prema rečima njegovih najbližih, završio srednju trgovačku školu i bio je bez posla.

- Ne znam šta mu je bilo. Ništa nije slutilo na tragediju. Imao je telefon kod sebe u džepu, a njega je uzela policija. U telefonu su poruke koje bi nam možda pomogle da shvatimo zašto je to uradio - priča uplakana Stojanovićeva baba Verica.

Meštani kažu da je Nikola sa S. M. bio u vezi od osnovne škole i da su nekoliko puta raskidali i mirili se.

- Svi smo u šoku, mada to njemu nije bio prvi put da digne ruku na sebe. Nedavno je popio veliku količinu lekova, ali mu je devojka tad spasla život. U četvrtak je raskinuo s njom jer je, navodno, našao poruke drugog mladića u njenom telefonu. Popio je mnogo lekova za smirenje i nikome nije jasno kako je uspeo da se pod tolikom dozom popne na vrh oraha i ubije se - kaže mladić čiji je brat sa Stojanovićem išao u školu. Prema njegovim rečima, Nikola je bio dobar dečko i trenirao je fudbal.

Jedna od devojaka iz susednog sela Osipaonica kaže da je S. M. izuzetno dobra devojka, da studira u Beogradu i da ju je sve ovo mnogo potreslo.

- Išla je te večeri kod Stojanovića u kuću da izjavi saučešće, ali ju je baba oterala, optužujući je da je ona ubila njenog unuka. Devojka se potom onesvestila. Nisu joj dali da ode ni na sahranu. Nije ga ona popela na orah i obesila ga - rekla nam je meštanka.

 

Nedavno se u Lugavčini dogodilo još jedno samoubistvo.- Čovek je sedeo sa sestrom i drugaricom i pili su kafu. U jednom trenutku je otišao do toaleta. Kako se nije vratio posle 15 minuta, njegova sestra je pokucala na vrata, ali je on rekao da nije završio. Ne sluteći šta se dešava, ona je nešto kasnije ponovo otišla i našla ga obešenog o kabl od tuša - pričaju meštani.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji