SKANDAL U SMEDEREVU: Nastavnik pipkao učenicu za zadnjicu i grudi?!

Ucenica Ekonomsko-trgovinske škole u Smederevu prijavila je policiji da ju je profesor pipkao za zadnjicu i grudi. Iako prijava u policiji postoji, protiv bludnog profesora još nije podneta krivicna prijava jer policija i tužilaštvo i dalje rade na prikupljanju svih dokaza.

“Pre desetak dana ucenica Ekonomske škole je u pratnji roditelja došla u policiju i prijavila da ju je profesor dodirivao. Zbog osetljivosti slucaja, prijava ucenice se detaljno proverava. Policija na slucaju radi u saradnji s tužilaštvom, koje treba da odluci da li ce podneti krivicnu prijavu”, kaže izvor iz istrage.

Ucenici smederevske Ekonomske škole kažu da je proteklih dana u školi vladao pravi haos zbog navodne pedofilske afere.

“Školom kruži prica da je na meti tog profesora bilo više ucenica. On je, navodno, po grudima i zadnjici pipkao i druge devojke, koje nisu imale dovoljno hrabrosti da ga prijave”, prica jedan ucenik Ekonomsko-trgovinske škole.

Milovan Topalovic, direktor Ekonomsko-trgovinske škole, nije želeo da daje izjave.

“Dok se ne pokrene bilo kakav postupak u vezi s ovim slucajem, medijima necemo davati nikakve informacije”, bilo je sve što je izjavio Topalovic, a kako saznajemo školski odbor bi uskoro trebalo da zaseda i donese odluku da li ce profesor biti suspendovan.

Nakon što je slucaj prijavljen, školu su preplavili policajci i inspektori iz odeljenja za seksualne delikte.

“Tužilaštvo bi uskoro trebalo da donese odluku o tome da li ce protiv profesora biti podneta prijava, ili je eventualno rec o lažnom prijavljivanju”, kaže izvor.

Nakon što je slucaj prijavljen, školu su preplavili policajci i inspektori iz odeljenja za seksualne delikte.

- Tužilaštvo bi uskoro trebalo da donese odluku o tome da li ce protiv profesora biti podneta prijava, ili je eventualno rec o lažnom prijavljivanju - kaže izvor

Inace, u našoj zemlji postoji registar pedofila i silovatelja postoji, ali u njemu još nema nijednog imena jer dosad nije doneta nijedna pravosnažna sudska presuda, što je osnovni uslov za upisivanje imena u registar.

Hronologija

- APRIL 2012 - Miladin Đ. (67), bivši direktor dve beogradske osnovne škole, uhapšen je zbog sumnje da je od oktobra 2010. bludničio nad šest devojčica. Devojčice su ispričale da im je profesor zavlačio ruke pod odeću, pipkao ih po grudima i genitalijama, a one su pokušavale da se brane. Milan Đ. je negirao da je dodirivao decu.

- MAJ 2010 - Dragoljub D. (67), penzionisani profesor fizičkog u leskovačkoj gimnaziji, uhapšen je zbog sumnje da je od septembra 2007. do aprila 2010. učenicu pipkao na časovima i da joj je mobilnim telefonom zakazivao sastanke i slao poruke.

- APRIL 2009 - Protiv profesora fizičkog vaspitanja M. S. (55) u srednjoj školi u Boljevcu tri učenice su podnele prijavu za seksualno uznemiravanje, a njima se potom priključila i jedna bivša učenica. Devojčice su tvrdile da ih je profesor na skoro svim časovima dodirivao po intimnim delovima tela dok ih je „pridržavao“ tokom vežbanja, dok je M. S. sve to negirao.

- AVGUST 2007 - Profesor fizike u novopazarskoj gimnaziji Bajram M. sumnjičio se da je pipkao maloletnu učenicu F. D. za butine i grudi dok joj je držao privatne časove. F. D. je rekla da je profesor stavio njenu ruku na njegov polni organ, nakon čega je ona uspela da pobegne.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji