BRAVO! ČUDO U KLADOVU: Našao torbu sa 110.000 evra i vratio je vlasniku

Nesvakidašnji događaj dogodio se jutros u Kladovu koji je vlasniku izgubljene torbe Radomiru Radosavljeviću vratio veru u ljude, a nalazaču – duševni mir!

Igor Paunović, vlasnik kladovske prodavnice ''Igoprom 2'' našao je na svojoj tezgi torbu i odmah telefonom pozvao Radomira, inače deviznog penzionera, da dođe po zaboravljenu torbu.

- Bio je kraj radnog vremena, primetio sam torbu i nisam je otvarao jer nije moja. Setio sam se da pripada mušteriji koja je ostavila broj svog telefona da bismo mu isporučili kupljena vrata – kaže skromno ovaj pošteni nalazač.

Rade je odmah došao i pred Igorom otvorio svoju torbu. U torbi je bilo 10.000 evra, 40.000 dinara, štedna knjižica sa ulogom od 100.000 evra, lična dokumenta i kartica za bankomat. Deda Rade nije mogao da poveruje da mu je torba vraćena! Nije mogao ni da nađe reči kojima bi se zahvalio Igoru.

- Kada sam iz Igorove prodavnice krenuo kući uopšte nisam primetio da sam zaboravio torbu. U jednom momentu mi je zazvonio telefon i Igor me pozvao da se vratim u njegovu prodavnicu i tek tada sam shvatio da mi nema torbe. Nemam reči koliko sam zahvalan – kazao je Radomir.

 

On je dodao da je u žalosti jer mu je pre četiri meseca preminula supruga sa kojom je živeo u divnom braku, a ovaj gest Igora mu je makar za trenutak skrenula misli od dubokog bola.

- Igor mi je vratio veru u ljude i u njihovo poštenje – kazao je Radomir.

A Igor, nenaviknut na publicitet, smatra da o njegovom gestu i ne treba govoriti jer je to nešto normalno. "Ja nisam uradio ništa posebno. Samo sam kupcu vratio njegove stvari. Postupio sam po savesti. Ipak nema tih para koje mogu da vrate duševni mir", skromno je kazao Igor.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji