LAZA U SEKUNDI IZGUBIO ĆERKU, ŽENU I BRATA! Došli u bolnicu da ga obiđu, pa svi poginuli

Laza Stanaćev ispratio je preksinoć iz bolnice brata Radovana (53), suprugu Etelku (46) i ćerku Dijanu (21), koji su  poginuli u stravičnom sudaru

 Teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli Radovan Stanaćev (53), njegova snaja Etelka (46) i bratanica Dijana (21) zavila je preksinoć u crno dve porodične kuće u Novom Miloševu kod Kikinde.

Troje rođaka poginulo je pri povratku iz zrenjaninske bolnice, gde su bili u poseti Lazi Stanaćevu, koji je u sekundi izgubio brata, suprugu i ćerku.

- Otac je uzeo Lazin „golf“ i sa Etelkom i njenom ćerkom Dijanom otišao da ga obiđe u bolnici, gde je operisan. Tim putem je vozio milion puta, tačnije, uvek kad je išao u Zrenjanin - skrhan od bola juče je rekao Zoran Stanaćev, sin nastradalog Radovana.

Uzaludni su bili njegovi pokušaji da smiri majku Slavicu. Očiju presahlih od suza, nesrećna žena je primala izraze saučešća od rodbine, prijatelja i komšija.

- Još ne znamo pod kakvim okolnostima se dogodila nesreća. Tu deonicu je, što bi naš narod rekao, Radovan poznavao kao svoj džep. Laza će u utorak izaći iz bolnice, a sutradan ćemo sahraniti Etelku i Dijanu - rekao nam je utučeni sin uglednog novomiloševačkog poljoprivrednika.

Suze, neverica i očaj i na licima rodbine, prijatelja i komšija u dvorištu Laze Stanaćeva, takođe poznatog domaćina i paora. Niko još ne može da prihvati strašnu istinu.

- Dijana je studirala biologiju na novosadskom PMF. Divna, umilna devojka privržena roditeljima. Brinula je zbog očeve operacije. Njena dve godine starija sestra Ksenija u trenu je ostala bez sestre i majke. Tuga velika - rekli su kroz suze ljudi pridošli da sa Stanaćevima podele tugu i bol.

Podsetimo, teška nesreća dogodila se u nedelju oko 17 sati, na delu magistralnog puta između Kikinde i Zrenjanina. Na raskrsnici puteva za Banatsku Topolu i Novo Miloševo sudarili su se „golf 2“ i džip „tojota“, a pretpostavlja se da je uzrok nepropisno skretanje „golfa“ u kom su bili stradali. Vozač „tojote“ Radovan O. (59) iz Ljukova kod Inđije je lakše povređen, a nakon uviđaja policija ga nije privodila.

I u seoskoj prodavnici, u kojoj je radila Etelka, njene koleginice mušterije uslužuju sa suzama.

- Pamtićemo je kao vrednu radnicu i odanu prijateljicu. Kakva ironija sudbine, da pogine pri povratku iz bolnice i posete teško bolesnom mužu. Srce nam se kida od bola za Etelkom, njenom ćerkom Dijanom i Radovanom - rekle su nam Etelkine koleginice Dragoslava Knežević i Nada Vecštajn.

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji