TUGA DO NEBA Otkriven uzrok smrti devojčice (12) iz Zaječara?! Otišla sa roditeljima da uzme knjižicu, a onda joj se SLOŠILO

A.M.(12), učenica šestog razreda OŠ " Đura Jakšić" u Zaječaru, preminula je u sredu uveče na Dečijoj klinici KC Niš, pošto joj je nekoliko sati pre toga pozlilo u školi.

Prema prvim nalazima, ima indicija da je devojčica izvršila samoubistvo tako što se otrovala lekovima, pošto su joj na obdukciji u organizmu pronađene toksične hemijske supstance.

A.M. je pozlilo u sredu posle časova. Oko 18 sati došla je sa roditeljima u školu da uzme đačku kjnižicu koju nije uzela na kraju prvog polugodišta. Tada joj se naglo slošilo. Imala je čudne simptome, nalik epileptičnom napadu, samo mnogo intenzivnije. Hitno je prebačena u Dom zdravlja u Zaječaru, ali pošto je bila u teškom stanju, odmah su je odveli u Niš.

Tamo su lekari pokušali da je povrate, međutim nisu u tome uspeli. Devojčica je ubrzo po prijemu preminula.

U Kliničkom centru u Nišu nisu želeli da daju zvanične informacije o ovom slučaju, ali simptomi koji su doveli do smrti i rezultati obdukcije govore da se otrovala tabletama.

Da li se radi o smrtonosnoj dozi ili su popijeni lekovi izazvali neku naknadnu reakciju u njenom organizmu koja je dovela do smrti pokazaće detaljni rezultati obdukcije za nekoliko dana.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji