Velika tragedija u Vlasotincu: Dečak se ubio igrajući se pištoljem

Trinaestogodišnji Ognjen Kocić iz Vlasotinca stradao je danas u porodičnoj kući u centru Vlasotinca dok se, najverovatnije, igrao pištoljem.

Službenih informacija o ovoj velikoj tragediji kakva se u varoši na Vlasini ne pamti, nema jer policija, kako kaže portparol PU Leskovac Boban Zdravković, ne komentraiše slučajeve samopovređivanja.

Prema nezvaničnim i dobro obaveštenim izvorima, metak iz pištolja pogodio je dečaka u glavu. Bio je sam u porodičnoj kući u Prvomajskoj ulici.  Telo dečaka otkrio je njegov stariji brat.

Ognjen je bio učenik šestog razreda OŠ “Siniša Janjić”, najmlađe od troje dece Silvije i Dragana Kocića, jednog od najprofesionalnijih inspektora PU Leskovac, bez mrlje u karijeri.

Za sada je misterija da li je dečak stradao igrajući se očevim službenim pištoljem, ili sa nekim drugim pištoljem.

Pištolj je opalio, kako nezvanično sazanajemo, nešto pre 13 časova.

Komšije kažu da su Ognjenovi roditelji odgovorni lljudi, koji su ispravno vaspitavali svoju decu.

“Sva njihova deca su lepo vaspitana i nikada nisu pravila probleme. Niko ne može da shvati kako i zašto se desila ovako velika tragedija. Oni to nisu zaslužili”, priča komšinica porodice Kocić.

Dečak je, kako kažu njegovi drugovi, bio  omiljen u društvu, uvek vedar i duhovit. Nikada, vele, nije govorio da ima bilo kakav problem, ali nije pričao ni o pištoljima.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji