Vojnik Srđan Đorđević (37) otišao u lov. Nije se vratio. Bio je dobar otac i muž. Ko mu je sasuo metak u grudi?

Srđan Đorđević (37) iz Vranja nastradao je tokom lova jutros oko 6 časova u planinskom selu Prvonek kod Vranjske Banje. Njega je u lovu, kako se sumnja,usmrtio drugi lovac, iz Vranjske Banje, s kojim je često išao u lov.

Stradali Đorđević je bio pripadnik Vojske Srbije, a često je išao u mirovne misije. Lov je obožavao i sa drugarom iz Vranjske Banje je često išao da lovi. Đorđević se pre nekoliko godina oženio, a za sobom je ostavio ćerkicu koja ima godinu i po dana i suprugu.

 

Komšije su u šoku od kako su čule strašnu vest. Za Đorđevića imaju samo reči hvale, kažu da je bio izuzetan čovek i komšija, poznat po svojoj vrednoći.

Porodica i kuca ubijenog lovca iz Vranja

 

Pošto je rano ostao bez oca, kuću je sazidao sam, rekli su za Telegraf.rs.

Kako nam je rekao komšija stradalog čoveka, sinoć su se videli pošto je odvezao na stanicu majku, koja je bila u poseti, a živi kod Trgovišta.

  

Đorđević je usmrćen hicem iz lovačke puške u grudi i kako nezvanično saznajemo iz Hitne pomoći, kada je ekipa stigla na lice mesta, davao je znake života.

Na žalost, pomoći mu nije bilo, jer je bio, kako su nam rekli, raznesen sačmom.

Porodica i kuca ubijenog lovca iz Vranja

 

Kad su komšije čuli za tragediju, prokomentarisale su da je nesrećni Srđan i zbog posla bio u dodiru s oružjem i da mu je ono na kraju došlo glave.

 

Nije određeno zadržavanje za drugog lovca

Danijela Trajković, viši javni tužilac, kaže da prema drugom lovcu još uvek nisu određene mere.

- Obavljen je uviđaj na  više mesta i naložena je obdukcija. Nastradali i još jedan lovac su bili u društvu zajedno.

On je pozvao hitnu pomoć i povezao Đorđevića kolima, kada ih je ekima hitne pomoći srela. Ono što je izvesno  Đorđević je upucan, tek treba da se utvrdi na koji način, da li je puška opalila sama ili se to desilo na neki drugi način.

Za sad još uvek nije određeno zadržavanje od 48 sati za drugog lovca ili pak neka druga mera - navodi Trajkovićeva.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji