Evo kako je ljubomorna žena ZAPALILA seat ljubavi i nov auto pretvorila u PRAH I PEPEO, mesto paljenja ekspresno očišćeno!

Auto koji je izgoreo u preksinoćnoj nesrećnoj "ljubavnoj avanturi" kada je ljubomorna žena zapalila ljubavnicima auto je marke "seat". To tvrdi izvor Kurira koji je dobro upoznat u celu situaciju.

"Reč je o najnovijoj marki ovog auta. Izgoreo je skroz. Žena je pratila ljubavnike i kada su počeli "ljubavni čin" polila je auto sa tri litra benzina i zapalila", potvrđeno je za Kurir.

 

"Preksinoć je bila vanredna situacija. Mesto na kom je seat zapaljen je očišćeno za sat vremena", kaže naš izvor.

 

Na licu mesta, reporteri Kurira zatekli su nadrealnu scenu. Omiljeni "ljubavni kutak" Kragujevčana u slepoj ulici ka selu Jovanovac jutros je izgledao "kao apoteka".

 

"Sve je završeno za sat vremena. Došla je i gradska čistoća", priča naš sagovornik.

Posle pisanja Kurira, ovo je glavna tema u gradu na Lepenici. U Kragujevac su se sjatile brojne televizijske ekipe. Na svakom ćošku se pričalo o ženi koja se osvetila nevernom mužu.

Na svu sreću, povređenih u ovom incidentu nije bilo.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji