UMESTO SVADBE - SAHRANA Poginuli verenici iz Srbije u užasnoj nesreći dok su išli da pogledaju stan u koji su planirali da se usele

U matičnoj službi u Prijepolju u ponedeljak je otkazano venčanje Alena Kučevića (24) iz ovog mesta i Medine Bjelak (22) iz obližnjeg Brodareva. Za nekoliko dana matičari će nesuđene mladence zavesti u knjige umlih.

Alen i Medina stradali su u nedelju u okolini Frankfutra, u teškoj saobraćnoj nesreći pošto se njihov automobil sudario sa policijskim vozilom. Sve se tog dana namestilo kako ne treba da se san dvoje mladih o zajedničkom životu i njihova velika ljubav tragično prekinu.

Prijepolje i Brodarevo verovatno ne bi danas oplakivali dvoje sugrađana i komšija, koji su živeli u Nemačkoj i spremali se za veliku svadbu zakazanu za naredno leto, da se u nedelju popodne u okolini Frankfurta nije srušio mali avion koji je odneo tri žrtve.

  

- Njih dvoje krenuli su zajedno u mesto Langen da traže stan u kome bi živeli posle svadbe. U trenutku kada je Alen pokušao da pretekne vozilo koje je se kretalo ispred njega drugom stranom puta naišao je policijski automobil pod rotacijom koji je išao na mesto gde je pao avion. Došlo je do direktno sudara u kome su njih dvoje poginuli - prepričao nam je blizak rođak pokojne Medine Bjelak.

 

Njegova srodnica u Nemačkoj je živela od svoje druge godine sa roditeljima pošto joj je otac dobio posao u jednoj građevinskoj firmi. Stanovali su u Merfeldenu pored Frankfurta. Medina je tamo upoznala Alena Kučevića, Prijepoljca, koji je pre četiri godine otišao u Nemačku kao građevinac. On je živeo sa bratom par kilometara dalje, u mestu Valdorf.

- Dve-tri godine su bili u vezi koju su hteli da krunišu brakom. Prošle zime su se venčali, planirali su da zajedno žive u Nemačkoj, ali su svadbu zakazali za avgust u Prijepolju. Sve je bilo spremno za veliko veselje - nastavlja naš sagovornik.

 

Medinu je poslednji put video za novu godinu kada je sa svojim verenikom dolazila u Brodarevo. Pričala mu je da joj fakultet do ove godine treba da diplomira na fakultetu za menadžmen i bankarstvo. Nadao joj se i ove nedelje, jer je bila najavila dolazak iz Nemačke da završi još neke pojedinosti oko svadbe. Umesto nje stigle su tužne vesti.

- U nedelju oko devet sati nam je javljeno da su poginuli u saobraćajnoj nesreći. Sat i po ranije njegovim roditeljima i njenom bratu nemačka policija je, zajedno sa lekarima, pokucala na vrata i saopštila da se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su njihovi najmiliji poginuli. Ispostavilo se da je Medinin otac nedugo posle udesa naišao istim putem. Bio je u kolima sa jednim kolegom, ali su zbog kolone koja se stvorila zbog udesa okrenuli vozilo i drugim putem otišli ka Merfeldenu. Na licu mesta je čuo da je bio udes i da ima poginulih, ali nije ni slutio da su to njegova ćerka i njen verenik - kaže član Medinine familije iz Brodareva.

Porodica Bjelak osim Medine ima još jednu ćerku i sina. U Brodarevo, gde imaju kuću, dolazili su uglavnom za vreme godišnjih odmora. Uz brata sa kojim je živeo u Nemačkoj Alen u Prijepolju ima roditelje i dve sestre.

Poginuli verenici će biti sahranjeni u Srbiji.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji