"Lejla samo sedi, u nekom je svom svetu. Ne priča ni sa kim" Ispovest bake mališana koje je OTAC ZAKLAO NA SPAVANJU

Admir Sović polovinom decembra prošle godine zaklao je svoje troje dece, a potom se obesio u kući, u kojoj su živeli kao podstanari, u bihaćkom naselju Mali Lug.

Monstruozni zločin Admira Sovića (37), otkriven 13. decembra prošle godine, zaprepastio je BiH i region.

Admir je svirepo ubio svoje troje dece na spavanju, najstarijeg sina od sedam godina, kćerku od pet i najmlađeg sina od dve godine.

 

Porodica Begić, s kojom je ekipa Avaza razgovarala, kaže da ima saznanja da je ubica nakon toga živeo još najmanje 30 sati. Građani su ga videli dan pre nego što je otkriven stravični zločin, prenosi Srpskainfo.

– Viđen je u gradu u sredu. Neko je to kasnije rekao Lejli. Pitali su ga, navodno, kuda će, na šta je on odgovorio da ide tražiti Lejlu da je ubije – ispričala je juče Hatidža Begić, Lejlina majka.

 

Admir Sović iza sebe je ostavio užas, a supruzi Lejli tri mesta na groblju, večnu bol i tugu i svaki dan plač i jauke.

– Lejla je loše. Više vremena provede kod lekara nego kod kuće. Ne jede, smršavila je… Samo sedi, u nekom je svom svetu. Ne priča ni sa kim – govori Lejlina majka Hatidža. Volela bi, kaže, da je Admir nju ubio umesto njene unučadi.

U porodičnom domu s Lejlom dane provodi i dvoje dece njenog brata.

– Kad progovori, priča o deci. Kad vidi bratovljevu decu, kaže: “I moji bi se ovako igrali, smejali i pričali.” I samo plače – nastavlja Hatidža.

  

Admirovo ime nikad nije izgovorila. Hatidža kaže da ništa nije upućivalo na njegov krvavi čin.

– Nikad nije rekao da bi to napravio. Voleo je decu i brinuo se o njima. Oni su se bili i dogovorili da deca budu s njom i s njim po osam dana – kaže Hatidža.

“Uzeli smo samo uspomene”

Lejla, koja je u jednom danu sahranila troje dece, još nije bila na njihovim grobljima. Nije kročila ni u kuću u kojoj su joj deca ubijena.

– Ne damo joj da tamo ode, jer bi opet doživjela šok. Mi smo odmah rekli policiji da nećemo ništa iz te kuće, samo uspomene na decu – nastavlja Hatidža, piše Avaz.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji