OVO JE UHAPŠENI PROFESOR KOJI JE PRETIO DA ĆE ISEĆI DEVOJČICU SATAROM NA 13 DELOVA: Kako se odvijala akcija policije u Sjenici!

Policija u Sjenici uhapsila je I. K. (41), bivšeg profesora engleskog jezika, zbog pretnji i poruka koje je slao deci i njihovim roditeljima na Fejsbuku.

Poslednji slučaj, posle kojeg je policija reagovala, bio je kada je on majci 11-godišnje devojčice napisao da joj ćerku treba satarom iseći na 13 delova!

Tokom pokušaja hapšenja I. K. se zaključao u stanu i nje hteo da otvori vrata policiji, a hapšenje su pokušali da spreče i članovi njegove porodice. Posle dužeg ubeđivanja i pregovora on je konačno uhapšen, a u stanu je policija pronašla laptop, tri mobilna telefona, fleš memoriju i štampač koji su po nalogu PU Beograd poslati na veštačenje.

Uhapšeni je saslušan i određeno mu je zadržavanje 48 sati u novopazarskom Okružnom zavoru.

Poruke bivšeg profesora zgrozile su Srbiju, a jedna od njih, upućena majci 11-godišnje devojčice i objavljena na Fejsbuku, glasi ovako:

- Ovo je satara kojom će tvoje dete biti ritualno isečeno na 13 komada, a onda će ti komadi biti bačeni psima. Ti ćeš biti naterana to da gledaš, a zatim će ti biti isčupana materica i bićeš živa odrana. To će ti biti odgovarajuća kazna - napisao je profesor-manijak.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji