VAMPIRI HARAJU SRBIJOM! POSLE PRIJAVE U BORU, SAD SE POJAVIO I U KLADOVU: Muškarac prijavio da mu noću dolaze vampiri i kradu hranu!

Nakon što su juče mediji objavili da se jedna žena iz sela u Borskom okrugu obratila lokalnoj policiji sa molbom da je zaštiti od – vampira, sada je i muškarac iz Kladova prijavio policiji da mu u kuću dolaze vampiri i kradu hranu.

Naime, policija u Kladovu zanemela je kada je čula priču V. B. (65) iz obližnjeg sela Rtkovo. Nisu zanemeli od užasa, već od čuđenja, ali i prikrivanja gromoglasnog smeha.

- Čovek je došao u zgradu policije i tražio nekog da prijavi krađu. Uputili smo ga kome da se obrati. V. B. je otišao kod kolege, bilo nas je više u kancelariji, i nismo mogli da verujemo šta čovek priča! - saznajemo nezvanično od nadležnih.

V. B. se lepo predstavio, rekao da ima problem koji samo policija i niko drugi može da reši.

- Ovako stoje stvari. Meni noću dolaze vampiri u kuću i kradu mi hranu, sve mi pojedu što im se sviđa. Nisam ih zatekao na delu jer to su vampiri, čim osete da sam budan, oni se pretvore u nešto nevidljivo. Ali znam da su oni! Uveče ja ostavim tako nešto za jelo, ujutru ništa ne ostane. Jednom su mi prevrnuli stolicu, a ja nisam ni čuo kad je pala. Lepo molim da ih pohapsite i strpate u zatvor! - zahtevao je u policiji ovaj čovek.

Zgranuti policajci, šta će, ne mogu dokazati da vampiri ne postoje kad je čovek ubeđen u to.

- Shodno propisima, mi smo morali da načinimo zapisnik koji je, kao i svi drugi, završio u MUP Srbije. Šta su kolege pomislile čitajući, samo oni znaju. Verovatno su se slatko smejali kakvim se mi sve "kriminalom" bavimo. Ali to nije kraj priče.

Nakon nekoliko dana, V. B. je opet otišao u zgradu kladovske policije. - Dobar dan, ja došao - kazao je on na prijavnici.

Dežurni policajac umalo se nije srušio kada je video čoveka "kome vampiri jedu hranu".

- Ja došao da zahvalim! Otkad sam prijavio vampire kod vas, uopšte više ne dolaze. Trebalo je to ranije da učinim! Sigurno su se poplašili od uniformi. A jeste li ih pohapsili - pitao je čovek potpuno ozbiljno. I to je ušlo u policijski zapisnik - da je V. B. zahvalan policiji "jer su rasterali vampire".

Meštani sela Rtkova kažu da je V. B. dobar i miran čovek, da ne "luduje" po selu.

- On živi sam u kući. Mi ništa ne znamo o tim "vampirima", prvi put čujemo. V. B. je radio kao pomoćni radnik na brodu, pa ima penziju. Kuća mu je stara, nalazi se blizu seoskog stadiona. Bio je oženjen ženom iz Kovina, s njom je dobio bliznakinje, ali su se rastali pre sigurno tridesetak godina i žena je odvela devojčice. Koliko znamo, on nije u kontaktu sa njima - kažu meštani sela Rtkovo.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji