SELO MOJE SKUPLJE OD DUBAIJA! U ovoj kolibici kod Sokobanje dočekajte Novu godinu, ali po BEZOBRAZNOJ CENI! HIT ponuda za odmor!

Jedan čovek je dao oglas za iznajmljivanje kuće koji je šokirao i nasmejao Srbiju. On je u jednoj Fejsbuk grupi okačio oglas za svoju vikendicu u blizini Sokobanje i za tri noćenja ponudio cenu od 200 evra!

Ali kada se vide fotografije, reč je o straćari koja je služila za odmor tokom branja voća.

"Daleko od gradske buke, voda se pije iz balona i flaše, a vatru ložite sami (drva obezbeđena)", tim rečima je vlasnik prezentovao svoje građevinarsko čudo.

Možda je ovde papreno skup hod po istoriji. Linoleum je čisti antikvitet. Ako ovde letujete zapamtićete to za sva vremena. Naravno, posle ponude koja je obišla Srbiju, ova kolibica možda če biti još skuplja.

Nije reč o šali, onaj ko za Novu godinu okači fotke s ovom mesta, imaće moćniju sliku od Dubaija.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji