POLICAJAC UŠAO U DŽAMIJU DA SE OLAKŠA: Isplivali detalji nezapamćenog skandala u Novom Pazaru! MOMENTALNO SUSPENDOVAN

Prema naređenju ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru pokrenuli su disciplinski postupak protiv policijskog službenika Z. M. iz tog grada zbog neprimerenog ponašanja u blizini džamije.

Službenik će biti udaljen s posla do okončanja disciplinskog postupka.

Ministar Vulin, kao i svi pripadnici MUP-a, najoštrije osuđuju neprofesionalno i nemoralno ponašanje svakog pojedinca koje šteti ugledu policije, jer se na taj način baca senka na požrtvovani rad drugih policijskih službenika, koji predano čuvaju bezbednost naših građana.

Službenik Policijske uprave Novi Pazar Z. M, prema navodima lokalnih medija od juče, oskrnavio je Sinan-begovu džamiju vršenjem male nužde u haremu bogomolje.

Mešihat Islamske zajednice u Srbiji oštro je osudio ovakvo ponašanje.

- Ma koliko ovaj čin bio gnusan, ovaj postupak odudara od tradicije dobrih međunacionalnih i međukonfesionalnih komšijskih odnosa u Novom Pazaru, a suspenzijom se potvrdilo da ovakvi slučajevi ne mogu imati nikakvu sistemsku podršku - saopštio je Mešihat.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji