NESREĆA SE SRUČILA NA KUĆU U ZABLAĆU: Nožem izbo trudnu ženu i sina, obesio se u šumarku, mlađa deca prepuštena komšijama

Troje preostale maloletne dece noć je provelo u kući kod komšija u selu

 R. K. koji je juče nožem izbo trudnu ženu i sina, izvršio je samoubistvo, nezvanično saznajemo iz istrage.

On je pronađen obešen, u šumarku, nedaleko od kuće. Pronašle su ga komšije, prema čijim rečima se mogao i naslutiti tragičan epilog.

- Odmah nakon nesreće u njihovoj kući, pobegao je preko njiva sa užetom u ruci. Policija je pretražila čitav teren, ali ga niko nije primetio. Mi smo juče videli među drvećem njegovo telo, ali smo mislili da je vetar o grane okačio crvenu majicu - pričaju komšije. Policija je juče obavila uviđaj u šumarku koji je od porodične kuće ove porodice udaljen svega stotinak metara.

Šumarak u kojem je izvršio samoubistvo okružen je dvema oranicama i domaćinstvima. Pretpostavka je da je samoubistvo izvršio neposredno nakon masakra u kojem je nožem bukvalno iskasapio trudnu ženu. Nesrećna žena se i dalje nalazi na odeljenju intezivne nege i životno je ugrožena.

- Nožem joj je bukvalno rasporena utroba i pravo je čudo kako je uopšte preživela. Lekari su juče napravili podvig spasivši njen život koji je sve vreme višesatne operacije visio o koncu. Zahvaljujući lekarima spasen je i tromesečni fetus - kaže naš izvor iz istrage.

Jedanaestogodišnji sin, koji je u krvavom piru zadobio posekotine po rukama i telu pokušavajuci da spasi majku, takođe je u petak operisan. Njemu su isečeni dlanovi, a nakon operacije njegovo zdravstveno stanje se popravlja.

Troje preostale maloletne dece noć je provelo u kući kod komšija u selu Zablaće. Zabrinjavajuće je da se ovim povodom nije oglasio čačanski Centar za socijalni rad, budući da je reč o maloletnoj deci, koja su trenutno bez roditeljskog nadzora.

Podsećamo, R. K. je imao izrečenu meru zabrane prilaska kući žene za koju komšije kažu da je često maltretirao. Zbog prekomerne upotrebe alkohola bila mu je izrečena i mera lečenja.

- Često je dolazio i posećivao decu. Dozvoljavala mu je da uđe u kuću i da se igra sa decom. Kada je trezan bio je duša od čoveka, a kad popije, nije znao za sebe. Tako jon je jednom pripit slomio ruku - pričaju komšije u Zablaću.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji