U KRALJEVU VOZ PREŠAO DVA PUTA NA PODIGNUTOJ RAMPI: Vozače upozoravaju tri bakice! (VIDEO)

Jedan Kraljevčanin na Fejsbuku je ironično napisao da je imao sreće da dva puta u sat vremena naleti na voz.

- "Plašim se da nekoga sreća ne omaši", napisao je nakon što je snimio oba puta kada je voz prolazio pored dignute rampe na pružnom prelazu.

U pitanju je pružni prelaz u Boračkom naselju u Kraljevu, a kako autor snimka navodi, prva situacija dogodila se u 14.25, a drugi u 15.35, i to 2. maja.

Isti korisnik na Fejsbuku je objavio još jedan detalj vezan za ovaj pružni prelaz.

Naime, tri starice, meštanke, samoinicijativno stoje kraj prelaza i upozoravaju vozače kada nailazi voz! To otvara pitanje koliko je dugo ovaj pružni branik u kvaru.

Ako često prelazite ovaj pružni prelaz, videćete dve, tri bake koje stoje pored pružnog prelaza, verovatno tu iz komšiluka, naravno kada je lepo vreme.

Upozoravaju, mašu rukama kada naiđe voz. Pošto to rade volonterski, a za dobrobit nas vozača i sugrađana, eto prilike za neke nadležne da prođu ovuda i da tim bakama barem donesu kafu, čaj, neko osveženje, eventualno neki keksić, jer verujte: puno znače kada su tu.

Podsećamo, najtragičnija nesreća na pružnom prelazu, na kome nije postojao branik, dogodila se u mestu Donje Međurovo kraj Niša, u decembru, a tom prilikom poginulo je sedam putnika, među kojima su bili i tinejdžeri, a povređeno je 32 ljudi.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji