KRVAVA SVADBA: Ljubav Natalije i Vlastimira odnela 7 života!

Vlastimir Š. oženio se Natalijom uprkos protivljenju oca Radeta Š. koji je dan posle svadbe ubio šestoro ljudi pa sebe

Vlastimir Š. juče se oženio Natalijom (1990) uprkos protivljenju oca Radeta Š, koji je dan posle svadbe u mestu Mortonoš kod Kanjiže ubio šestoro ljudi, među njima i snahu, a potom i sebe.

Rade se protivio tom venčanju jer mu se snaja nije sviđala, a sina je jako mnogo voleo. Njegova supruga, a Vlastimirova majka, odobravala to venčanje pa su se oni zbog često svađali. Do sukoba je došlo i na sam dan venčanja.

Ubijeni su snaja Natalija B. (1990), tast Šandor B. (1963), tasta Karolina B. (1972), supruga Roza Š. (1968), kao i suprugini roditelji  J. T. (1941), B. T. (1947).

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji