SRAMOTA: Lažne vlasti u Prištini ne daju da se Miloš koji je poginuo u Crnoj Gori sahrani na Kosovu!

Porodica Vukomanovic iz Zvecana ne može da se pomiri sa vešcu da im je sin nastradao u Becicima, a sada imaju još jednu muku: "kosovska" ambasada u Crnoj Gori ne da da telo nesrecnog mladica bude sahranjeno na Kosovu. Kako oni tvrde, poginuli Miloš nema kosovske papire.

Miloša (25) i njegovu verenicu Snežanu Rudinac (24) iz Kraljeva pokosio je automobil dok su prelazili bulevar u Becicima. Mladic je preminuo na licu mesta, a borba za Snežanin život i dalje traje. Uz tu borbu, prikljucila se i ova nova - o prenosu Miloševog tela na rodno Kosovo.

- Ne možemo da ga prebacimo na Kosovo jer nema kosovske papire. On je roden u Kosovskoj Mitrovici i državljanin je Srbije, nije mi baš jasno zbog cega se pravi problem. Tako nam je receno u ambasadi tzv. Kosova u Crnoj Gori. Samo želimo da sina dovedemo kuci - rekao je otac poginulog Miloša.

Kako se nezvanicno saznaje u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, oni su u stalnom kontaktu sa našom ambasadom u Crnoj Gori.

- Sve vreme radimo na rešavanju problema i ucinicemo sve da pomognemo porodici i da telo mladica bude prebaceno u Zvecan - rekli su.

Miloš i Snežana su bili u vezi cetiri godine i verili su se u septembru prošle godine. Pocetkom aprila otišli u Crnu Goru kako bi zaradili novac za svadbu i iznajmljivanje lokala. Planirali su da tamo ostanu do novembra.

Mladic je studirao na fakultetu u Vrnjackoj Banji, a i prošle godine je radio na istom poslu hotelu u Becicima. Kako je gazda bio zadovoljan njim, pozvao ga je da ponovo dode, iako još studira i nema diplomu.

Bulevar u Becicima, na kojem je nastradao mladic iz Srbije, važi za crnu tacku u ovom delu Crne Gore. U ocajnom je stanju, nije dovoljno osvetljen, dok pecacki prelazi nisu vidljivi kako treba.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji