POKOPAO SAM SEBE: Ovako Zoran Marjanović priča o paranormalnim stvarima, mističnim ubistvima i sejentolozima

Marjanovic je te 1990. godine za "Trece oko" otkrio da još od sedme godine doživljava astralnu projekciju u snu.

Zoran Marjanovic se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru, gde ce ostati narednih mesec dana, odnosno sve dok traje finalna istraga povodom ubistva njegove supruge Jelene Marjanovic Krsmanovic, kako ne bi mogao da utice na svedoke. Kratkotrajni boravak u rijalitiju "Zadruga" je podelio mišljenja o ovom kompozitoru, te su jedni nalazili dodatne razloge zbog kojih tvrde da je "umno poremeceni ubica", dok drugi priznaju da su promenili stav koji su imali o njemu, te da više nisu uvereni u njegovu krivicu.

Ipak, da je Marjanovic oduvek bio pomalo cudan, govori i snimak star 28 godina, na kom je Zoran tek 10-godišnjak, a u kom se ispovedao pred kamerama tada cuvenog casopisa namenjenog paranormalnim pojavama.

- Astralni svet je grad mrtvih, kako bi se reklo. U snu, kad zaspim, išao sam do prvog nivoa astrala - zapoceo je 10-godišnji Zoran pricu, zacudujuce zrelim nacinom izražavanja za dete osnovnoškolskog uzrasta.

- Ima cetiri negativna nivoa i sedam pozitivnih. Možda ih ima i više, ali ja sam samo cetiri prošao. Negativni su za ubice i za one koji ne rade pozitivno. Tamo sam video ljude koji i nisu baš ljudi. Tamo je crno-belo sve. To su napacenici sve. Ima i nivo samoubica. Zavisi kako su se ubili, tako i izgledaju - nastavio je pricu Marjanovic, a zatim obrazložio da u pozitivnim nivoima žive astralna tela pozitivnih ljudi.

- Tamo sam video dvorac, travu i šume. Sve je normalno, samo što sve što se tamo nalazi ima svoj sjaj - porucio je Zoran i otkrio da nije razgovarao ni sa kim u astralu, ali da je jedna osoba bila njegov vodic.

10-godišnji Zoran Marjanovic je tvrdio da u astralni svet stiže tako što se odvoji od svog tela i kroz oblake stiže u druge svetove, kao i da sa tim svetovima i ljudima ima kontakt i u normalnom stanju.

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji