SEDEO DOK SU SE MUŠKARCI IŽIVLJAVALI NAD NJOM Jezivo priznanje monstruma iz Jagodine: "Podvodio sam ćerku (13) drugarima za 10 EVRA"

Braniši Adamoviću (61) iz Jagodine, posle priznanja da je podvodio svoju 13-godišnju ćerku M. A., inače dete sa posebnim potrebama, određen je pritvor, dok su Jovan Š. (26) i maloletni K. R. osumnjičeni za obljubu devojčice, na slobodi, jer sudija nije želeo da ih tokom postupka smesti "iza rešetaka".

Otac zlotvor, prodavac cveća na jagodinskoj pijaci, uhapšen je ovog meseca, nakon prijave komšija da seksualno zloupotrebljava ćerku i podvodi je za deset evra.

Susedi koji nisu u prvom momentu nisu mogli da poveruju da postoji takav otac-monstrum, uočili su i da novac koji "zaradi" od seksualnog izrabljivanja ćerke, Braniša potroši na alkohol te da je uvek pijan.

Odmah po prijavi policija je došla u kuću strave i zatekla nage devojčicu i jednog mladića. U susednoj sobi bili su otac-zlotvor i drugi mladić.

Sva trojica muškaraca su odmah privedena, i otac-monstrum je, kako saznajemo, priznao da je podvodio maloletnu ćerku. Određen mu je pritvor.

Istu meru tužilaštvo je tražilo i za Jovana Š. i maloletnog K. R., od kojih je jedan zatečen sa devojčicom, a drugi je bio u kući, i trenutno se sumnjiče za obljubu nad detetom mlađim od 14 godina, ali je sudija za prethodni postupak taj predlog odbio

U međuvremenu devojčicu je nadležni Centar za socijalni rad smestio u hraniteljsku porodicu.

- Sudija za prethodni postupak pustio ih je na slobodu, a na tu odluku tužilaštvo se žalilo. Ali je i Krivično vanraspravno veće odbilo žalbu tužioca i potvrdilo odluku sudije - kaže sagovornik “Blica” upoznat sa istragom.

Ta odluka sudije da osumnjičene za obljubu 13-godišnje, koja je blago ometena u razvoju i nesvesna svega na šta je primoravana, šokirala je žitelje Jagodine i okoline.

- Jadno dete! Onaj ko je trebalo da je zaštiti, otac, zlostavljao ju je i prodavao njeno telo. A ti zlikovci koji su koristili tu njenu nesposobnost, na slobodi su i žive kao i ranije. Jovan Š. i dalje radi, šetka se po selu i nikom ništa. Kakav bolesnik treba čovek da bude da bi seksualno iskorišćavao devojčicu koja je ometena u razvoju. I ako to nije za pritvor, onda ne znamo šta je - u šoku konstatuju meštani Bagrdana.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji