OVAKVE ARKANOVE FOTKE NIKO NIJE VIDEO: Evo kako se Ražnatović provodio po beogradskim klubovima u društvu prijatelja kriminalaca!

O Željku Ražnatoviću Arkanu se zna mnogo i mnoge fotografije su objavljene sa njim, ali se uvek nađe neka manje poznata iz privatnih arhiva njegovih prijatelja.

Tako su se pojavile i fotke sa njegovim prijateljem Velizarom Đurovićem, jednim od ljudi koji je poznavao i družio se sa puno beogradskih "žestokih" momaka od Ranka Rubežića, preko Giške, Arkana, Voje Amerikanca i drugih.Ražnatović i Đurović su imali jednu zajedničku strast a to je Crvena zvezda, pa su često zajedno slavili pobede ovog trofejnog kluba.

O prijateljstvu prema klubu, ali i ljudima koji su bili vezani za isti, govore i njihove zajedničke fotografije koje su do sada bile malo poznate široj javnosti.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji