TOTALNI OBRT U ISTRAZI?! Zoran nije kriv, konačno je poznato ko je UBIO Jelenu Marjanović

Bivši obaveštajac Nenad Brezo, koji je široj javnosti postao poznat po slučaju "Topčider", tvrdi da ima nove dokaze u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović (33) koji bacaju novo svetlo na ceo slučaj!

On objašnjava da Jelenu nije usmrtio njen suprug Zoran Marjanović (40), već dve poznate pevačice i njihov menadžer iz Austrije, blizak mafiji i pojedinim političarima.

Brezo smatra da je Jelena ubijena jer Zoran nije želeo da sarađuje s njenim koleginicama, koje su mu se potom osvetile.

- Jelena Marjanović je praktično kidnapovana tog dana! Ona je na nasip došla sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom, a zatim se odvojila od njih kako bi trčala. Kada je već poprilično odmakla, malo dalje od nasipa pojavio se automobil u kojem su bile njene dve koleginice koje je dobro poznavala i njihov menadžer. Jelena je tad sišla sa nasipa kako bi se pozdravila sa njima, a oni su je nagovorili da uđe u automobil - tvrdi obaveštajac.

Kako navodi, Marjanovićeva nije ni slutila da je u pitanju zamka.

- Kada je Jelena ušla u automobil, zadobila je jak udarac u glavu i onesvestila se! Ona je potom odvezena sa nasipa i ubijena negde kod Zemun Polja! Pevačica je u kanal na nasipu u Borči donesena i bačena u noći između 2. i 3. aprila, negde oko četiri sata posle ponoći - priča Brezo i dodaje da za sve o čemu priča ima i materijalne dokaze.

On objašnjava da je motiv svirepog zločina to što Zoran Marjanović nije želeo da pomogne u karijeri dvema Jeleninim koleginicama, koje su joj potom došle glave.

Zoran nije želeo besplatno da uradi CD za te pevačice, čija imena ne želim još da otkrijem. Jelena je mesec dana pre smrti bila u Austriji, gde boravi menadžer njene dve koleginice, i tad je napunila klub u kojem su uglavnom one nastupale. Te pevačice su bile ljubomorne na Jelenu, pa su počele da ucenjuju Zorana da im uradi albume, što je on odbio! Potom su, zajedno sa menadžerom, odlučile da se osvete - priča naš sagovornik.

Obaveštajac kaže da je menadžer iz Austrije dobro poznat policiji u toj zemlji, ali i policijama u Nemačkoj i Švajcarskoj.

- U pitanju je čovek koji je povezan s mafijom koja deluje u svim državama bivše Jugoslavije. Takođe, blizak je i sa mnogim poznatim srpskim političarima. On je tim pevačicama i nalazio tezge u Austriji, ali i okolnim državama. Jedna od njih je baš te večeri, kad je prijavljen Jelenin nestanak, trebalo da nastupa u Bijeljini, ali je otkazala svirku - dodaje Brezo.

Advokati Zorana Marjanovića nedavno su uložili žalbe na rešenje kojim je početkom avgusta Viši sud u Beogradu potvrdio dopunjenu optužnicu protiv supruga ubijene pevačice, a o kojima trenutno odlučuje Apelacioni sud. Branioci tvrde da nema dokaza da je Marjanović usmrtio Jelenu.

- Prethodnom odlukom krivično-vanpretresnog veća optužnica je vraćena na dopunu istrage i svi dokazi koji su izvedeni u toj dopuni idu isključivo u korist Zorana Marjanovića, tako da je ova odluka malo nelogična i sa tim argumentima smo i izjavili žalbu - rekao je tada Marjanovićev advokat Nikola Dumnić.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji