KRVAVI PIR ZBOG SNAJKE: Ovaj čovek je ubio 6 ljudi!

S. R. je oženio sina dan ranije, ali se protivio tom venčanju jer mu se snaja nije sviđala, a sina je jako mnogo voleo

 S. R. (1960) mrtav pijan ubio je šestoro ljudi nešto posle 10 časova u mestima Martonoš kod Kanjiže i Orom jer mu se nije sviđala snajka. Ubijeni su N. B. (1990), Š. B. (1963), K. B. (1972), R. Š. (1968), J. T. (1941) i B. T. (1947).

Kako saznajemo, njegov sin oženio se dan ranije, ali on se protivio tom venčanju jer mu se snaja nije sviđala, a sina je jako mnogo voleo. Međutim, njegova supruga je odobravala to venčanje pa su se oni posvađali. Sve vreme je buduću suprugu njegovog sina nazivao pogrdnim imenima, čak se i na svadbi posvađao sa ženom i sa sinom.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji