Grupa migranta upala u butik u Knez Mihailovoj: Napali i borili se s obezbeđenjem, ukrali robu! Haos u centru Beograda (VIDEO)

Na Instagramu se pojavio video-snimak pored kog je opisano da je oko deset migranata večeras oko 18 časova pokušalo da opljačka butik u Knez Mihailovoj. 

Kako je navela osoba koja je snimala video, dva radnika obezbeđenja su se suprotstavila grupi migranata. Prema njenim tvrdnjama sukob između njih trajao je oko deset minuta. 

Na stranici je navedeno da su migranti na kraju uspeli da ukradu jednu jaknu. 

Na snimku se vidi kako grupa muškaraca stoji kod ulaznih vrata radnje. Čuje se galama i rasprava

View this post on Instagram

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Nakon nekoliko sekundi, migranti trčeći odlaze od radnje.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji