RAT ZA PARTIZANOV JUG, SPREMA SE KRVAVI OBRAČUN! Veljini vojnici prete Kimiju: PACOVČINO, VRATI SE U MIŠIJU RUPU

Borba među zaraćenim frakcijama Grobara za prevlast na južnoj tribini FK Partizan u punom je jeku i pitanje je trenutka kada bi varnice mogle da prerastu u krvoločni rat do istrebljenja, saznaje Republika.

Kako objašnjava naš sagovornik odlično upućen u navijačka dešavanja u Srbiji, poslednjih dana intezivirane su pretnje koje pripadnici klana uhapšenog vođe "Janjičara" Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja šalju ka nekadašnjem vođe Partizanovog juga Milošu Radisavljeviću Kimiju.

- Znate, od kako je Belivuk uhapšen, njegova vojska koja je još uvek na ulici dobila je striktno naređenje da ne prepusti južnu tribinu konkurenciji - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, za razliku od nekih ranijih vremena, navijački obračuni se sada praktično najavljuju javno.

- Ako samo bacite pogled na to šta se piše po društvenim mrežama, videćete da je situacija na Partizanovom jugu krajnje napeta i da je pitanje trenutka kada bi sukobi mogli da eskaliraju. A, onda ne želim ni da mislim šta bi sve moglo da se događa po ulicama Beograda - kaže naš sagovornik i podvlači da država sve objave i sva dešavanja među kriminalcima operativno prati.

I, zaista, čak i letimičan pogled na grupe i profile na društvenim mrežama koji se bave navijačkom tematikom svedoče o dramatičnom stanju u srpskom navijačkom podzemlju.

Tako su, nedavno, na Instagramu objavljene pretnje koje su pripadnici Belivukovog kriminalnog ganga uputili Milošu Radosavljeviću Kimiju.

- Sultan od Ruleta! Jedan od najgorih licemera koji su kročili na jug ikada. Kockar, Hrvat, koristoljubiv, jedina pohvalna stvar koju možemo reći a za koju dodoše on nije zaslužan je da mu je otac bio veliki navijač Partizana. Da budemo iskreni to će u vodu pasti zbog ovog pacova koji je u stanju da zbog para proda i brata - stoji u jednoj od pretnji upućenih Radosavljeviću.

- To je toliko razljutilo Nevolju da je naredio da se ovom momku da lekcija. Tokom više sati mučenja, ovaj momak je i silovan. Kad je već pomislio da će da ga likvidiraju, što su mu "obećali", oni su ga pustili. Pretražujujući kriptovane telefone članova ovog ogranka "kavačkog klana", policija prikuplja podatke i o ovom napadu - navodi sagovornik.

Belivuk i njegova grupa uhapšeni su 4. februara.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji