Nosila je gumicu za kosu oko zgloba ruke i zamalo umrla. Evo zašto (VIDEO)

Bilo da ste devojka koja voli da nosi kosu pokupljenu u rep, ili moderni mladić koji nosi popularnu punđu, verovatno nosite gumicu za kosu oko zgloba svaki dan.

I ako nosite neku kesu, najlakše vam je da je nosite oko zgloba. Međutim, ako ovo radite svakodnevno, može vas koštati života, o čemu svedoči i priča ove žene.

Kao što je inače radila, Odri Kop, majka iz Luizvila iz Kentakija, stavila je gumicu sa sjajem oko svog zgoba. Odatle je bakterija koja se nalazila na gumici ušla u njen organizam.

Prvi znak da će ovo postati situacija opasna po život, pokazao je otok na ruci veličine novčića. Kada je otišla kod doktora, on joj je rekao da to "nije ništa strašno" i dao joj antibiotike.

Međutim, kad se probudila sledećeg dana, Kop je bila potpuno svesna da je situacija zapravo veoma zastrašujuća. 

Pre nego što nastavite sa čitanjem teksta, upozoravamo vas da su fotografije uznemirujuće.

Kako se kasnije pokazalo, žena je jedva izbegla sepsu, ili trovanje krvi. Rana je delovala kao ujed nekoliko paukova, a kada je otišla po drugo mišljenje kod lekara, oni su bili šokirani kako infekcija nije došla do kostiju.

Doktor Amit Gupta, koji je bio deo medicinskog tima koji je video radnu Odri Kop, upozorio je da nošenje gumica oko zglobova može napraviti ogromnu štetu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji