IZLEČIO RAK U 4. STADIJUMU: Pronašao stari recep iz doba Maja koji se sastoji samo od 2 sastojka! (VIDEO)

Slučaj koji je zadivio celu planetu. Kada su svi mislili da je sve gotovo i da mu nema spasa, on je isprobavao različite tehnike, međutim svoj spas je našao u do tada tajnom receptu koji je nastao još za vreme Maja.

Rak je metastazirao cak do kostiju, a Vernon tvrdi da ga se potpuno izlecio ovim receptom koji je pronašao u starim knjigama napisanih u doba Maja.

Ovo je zaista neverovatna i inspirativna prica – doktori su mu rekli da mu je preostalo samo nekoliko meseci života, a on tvrdi se izlecio od raka prostate u cetvrtoj fazi nakon samo nekoliko nedelja!

Ko bi rekao da bi nešto toliko jednostavno kao prašak za pecivo ili soda bikarbona vam moglo pomoci da se borite i izborite sa kancerom? Njegovo ime je Vernon Džonston i on je koristio sodu bikarbonu i melasu kao glavni alat za oporavak od raka prostate koji je bio u cetvrtoj fazi, koji je cak metastazirao do kostiju.Kada su Vernonu dijagnostikovali rak prostate, njegov sin mu je rekao da mora da poradi na podizanju svoje pH vrednosti, jer kancer ne može da raste kad je pH vrednost visoka odnosno alkaloidna.

Nekoliko nedelja kasnije Vernon je upoznao Lerija, koji ce mu kasnije preporuciti cezijum hlorid za podizanje pH vrednosti do visokog alkaloidnog nivoa fizickim putem.Vernon je nakon toga odlucio da nece koristiti bilo kakve konvencionalne tretmane. To je znacilo jednu stvar -Vernon je odlucio da isproba alternativnu terapiju. On je narucio cezijum hlorid ali se ta porudžbina izgubila na putu, te je Vernon tražio druge nacine da dovede svoju pH vrednost u alkaloidno stanje.

Nakon nekog vremena Vernon je otkrio moc sode bikarbone sa javorovim sirupom. Pošto nije imao javorov sirup u svom domu, zamenio ga je melasom koja mu je bila dostupna. Hteo je da što pre ubije kancer, pre nego što kancer ubije njega.

Vernon je takode zabeležio svoje tretmane i metode u dnevniku. Vernon je nazvao ovaj tretman „poslednji ples sa rakom“. Protokol koji je koristio ukljucuje dobru dijetu koja promoviše alkaloidnost uporedo sa mineralnim i vitaminskim suplementima i dosta sunceve svetlosti.Vernon je takode praktikovao vežbe disanja kako bi podržao dodatnu oksigenaciju prouzrokovanu naglim rastom pH vrednosti od sode bikarbone. Anarobne kancerogene celije ne tolerišu kiseonik.

Napomena: Mnogi medicinski strucnjaci širom sveta navode da kancerogene celije opstaju od fermentisanog šecera, a ne od kiseonika.Iz tog razloga je potrebno koristiti javorov sirup, jer se on ponaša kao trojanski konj koji dozvoljava alkaloidnoj sodi bikarboni da prodre u kancerogene celije i šokira ih naglim prilivom alkaloida kako bi ih oksigenovala i dovela do uništenja.

Zbog toga je on koristio melasu, koja je zapravo napravila još povoljniju mineralnu podlogu za nutritivnu podršku. Mnogi eksperti preporucuju više od jednog protokola ukoliko se pacijent leci samostalno kod kuce. Zapamtite da bilo koji deo alternativne terapije protiv kancera ukljucuje suzdržavanje od konzumiranja šecera i preradenih namirnica, narocito šecera jer on pospešuje razvoj raka.

Kako napraviti ovaj lek za kancer?

Vrlo je jednostavno – samo dodajte dve kašike sode bikarbone u šolju, dodajte kašicicu melase ili javorovog sirupa i tu šolju dopunite vodom. Konzumirajte ovu mešavinu nekoliko puta dnevno. Možete je takode i zagrejati kako bi se soda bikarbona brže rastvorila.Nakon toga Vernon je otišao na pregled kod lekara koji je pokazao da se njegov rak prostate i kostiju u potpunosti povukao. On tu pricu prica i dan danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji