PA, LJUDI, ŠTA JE OVO: Sinoć su brusevi pucali u ovom beogradskom klubu! (FOTO)

Kada dpđe leto, sve pršti po beogradskim klubovima. Neki od nas imaju sreće da uživo prisustvuju tim scenama, ali postoje internet portali da prenesu ono najzanimljivije. 

Ali, u ovom BGD klubu, sinoć se desilo nešto neverovatno. BRUSEVI SU SKROZ POPUCALi, DEKOLTEI SU BILI PREVELIKI, A MUŠKARACA JE BILO PREMALO da ispuni sve zahteve zgodnih devojaka. 

I kada posmatrate ovakve slike, morate priznatida muškarci jedva čekaju da dođe još vrelije vreme, kada će devojke morati da se još više skinu. 

A dotle. uživajte u ovim slikama. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji