Jedna polovina lica našminkana je jeftinijom, druga skupljom šminkom: Pogodite koja!? (FOTO)

Poznata šminkerka tražila je od svojih pratilaca na društvenim mrežama da otkriju kakvu je šminku koristila

Popularna mejkap umetnica Sem Čapman samo jednom fotografijom podigla je prašinu na društvenim mrežama.

Reč je o fotografiji na kojoj je tražila od pratilaca da pogode kakvu je šminku koristila. Naime, polovina lica bila je našminkana jeftinim proizvodima, dok je za drugu polovinu koristila brendiranu skupu šminku.

Tačnije, trebalo je pogoditi koja strana lice je našminkana proizvodima u vrednosti od 58 funti, a koja za 287 funti.

Zagonetka je privukla pažnju javnosti, a jedva da je iko uspeo da vidi razliku. Sem je ovim želela da pokaže da se ključ kod klasičnog šminkanja najčešće krije u načinu nanošenja, ne toliko u ceni.

"Uvek ističem da je bitno da nađete odgovarajuću podlogu u skladu sa svojim tipom kože", rekla je Sem za Daily Mail. "Ne možete da koristite mat podlogu ako imate suvu kožu, i obratno".

Međutim, kada je jeftinija kozmetika u pitanju, morate malo više da se potrudite. Osim toga, glavna razlika je u postojanju. Sem ističe da se najveća razlika vidi po tome koliko će vam dugo stajati šminka na licu, a da se nimalo ne pokvari.

Ukoliko se šminkate ujutro i šminka vam stoji na licu do kasno uveče, i sami možete da primetite - koliko vam je šminke ostalo na licu?

Rešenje: leva strana fotografije je jeftinija, dok je desna skuplja.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji