Za ovim je poludeo ceo modni svet: Zorana i Maša predstavile komad koji morate imati u svom ormanu (FOTO)

Modna sezona proleće/leto već se uveliko zahuktala, a Zorana i Maša predstavile su komad bez koga nećete moći da zamislite narednih nekoliko meseci!

Dve trendseterke prate sve modne aktuelnosti, a njihov istančan ukus je nepogrešiv.

Da je tako bilo i u ovom slučaju, Zorana Jovanović i Maša Terzić dokazale su ponevši jedan od vodećih komada ove sezone, koji je potpuno opčinio sve dame u modnom svetu. U pitanju su bluze sa otvorenim ramenima, koje su istovremeno elegantne, prijatne i udobne. 

Ovaj model nosiv je u najrazličitijim varijantama, od dnevnih do večernjih, a sjajno se kombinuje kako sa patikama, tako i sa baletankama, čizmama i visokim potpeticama. 

Sunday ❣

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Gola ramena daju dozu seksepila čitavom autfitu, zbog čega nijedna dama u njemu ne može izgledati loše. 

Desert Vibes ? wearing full @bardot look ❣ #coachellaXbardot

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji