KIPI NA SVE STRANE: Supruga (25) bečkog milionera (82) negira da je ugradila nove silikone!

Ponosni suprug Rihard Lugner je na pitanje novinara da li je za godišnjicu poklonio nove silikone rekao da su "samo uzdignute"

Rihard Lugner (Richard Lugner,82), bogati građevinski preduzetnik iz Beča, pre godinu dana verio se sa Nemicom Keti (Cathy,25) koju od milja zove Vrapče, ubrzo i oženio. Mladi bračni par ponovo se vratio na "mesto zločina" na  Vrbsko jezero (Wörthersee) u austrijskoj Koruškoj kako bi proslavili godišnjicu veridbe.

Novinari koji su na Vrbskom jezeru ovog vikenda vrebali Lugnerovu mlađanu supruigu primetili su Keti da ima još veće grudi. Na pitanje da li je povećala grudi i da li su novi silikoni poklon muža za godišnjicu veridbe, ona je odgovorila odrečno.

"Ne, grudi mi doduše nisu prave, ali nisam ih još jednom operisala", odgovorial je Keti.

"Samo su uzdignute", dodao je ponosni suprug.

Kako piše bečki list Esterajh (Österreich), Rihard želi dete sa Keti "ali ona uzima kontraceptivne pilule". Na njegovo jadikovanje na tu temu pred novinarima, dobio je od Keti odsečan odgovor zašto pije tablete protiv začeća.

"Pa da pričaju da sam zatrudnela zbog novca", objasnila je Keti.

Inače Lugneru je ovo peti brak, a ni Keti ovo nije prva ozbiljna veza. U brak je dovela  kćerku, rođenu u jednoj prethodnoj vezi. Keti je pre venčanaj sa Lugnerom bila medicinska sestra i foto-model. Bila je "Playmate", devojka meseca u jednom broju nemačkog izdanja magazina Plejboj (Playboy).

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji