Pre godinu dana je proglašena za najlepšu devojčicu na svetu, a evo kako Anastasija sada izgleda: Njene nove fotke su još bolje! (FOTO)

Devojčica je toliko lepa da na Instagramu već ima 461.000 pratilaca

Pre tačno godinu dana, zvanično najlepša devojčica na svetu ukrala je srca svima. Tada 5-godišnja Ruskinja Anastasija Knjazeva smenila je sa trona svoju zemljakinju Kristinu Pimenovu. Prelepa devojčica sada je godinu dana starija i, ako je to uopšte moguće, još lepša.

Kada je proglašena za najlepšu na svetu, imala je više obožavalaca nego što je imao Džastin Biber na početku karijere. Sada ih je još više, pa malu Ruskinju na Instagramu trenutno prati 461.000 ljudi.

Njena majka svakodnevno izbacuje Anastasijine fotografije i snimke i jasno je da devojčica sada već izgleda mnogo starije od svog godišta.

Lepotica prodornih plavih očiju može se pohvaliti i uspešnom karijerom modela s obzirom na to da je mnogim kompanijama zaštitno lice.

Na slikama izgleda doslovno kao lutkica, a svi koji su radili sa njom tvrde da je vrlo prirodna pred kamerom i da pozira kao da ima 25, a ne šest godina.

Već sada je mnogi nazivaju čudom od deteta.

Uživajte u još Anastasijinih fotografija:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji