Da li je ovo najjači stajling za maturu? Natpisom na majici poručila: Ćuti dok te...! (FOTO)

Sve devojke se spremaju za maturu kao princeze. Mesecima se traže haljine i cipele da bi sve bilo perfektno. Svaka mlada dama trudi se da te specijalne noći zablista u punom sjaju.Ipak, neke devojke, više vole da svoj stil i stajling ne menjaju čak ni tada. Na Fejsbuku je postala hit fotografije izvesne Lane Nenčić iz Pirota. Naime, ona se za maturu sredila na ne tako klasičan način. Ili, možda je bolje reći, na ne tako specifičan način i svečan način.

Izgleda da je mala Lana veliki fan poznatog repera Đusa, pa je rešila da ga ispoštuje maksimalno i na maturskoj večeri umesto u haljini, zablista u suknjici i majici sa interesantnim natpisom iz reperove poznate pesme.

Mala carica objasnila je drugarima i drugaricama neke stvari to je sigurno. "Ćuti dok te ka*am" je ono što je Lana poručila svojom majicom. 

Mišljenja zbog njenog stajlniga su podeljena, pa je tako neki podržavaju i smatraju da je njen potez kraljevski, dok drugi misle da nije normalno da mlada devojka ovako nešto obuče za maturu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji