Pantalone "velika zadnjica" su hit u svetu, ali evo zašto ih Srpkinje nikad neće nositi

Iako u stopu prate modne trendove, kad je reč o garderobi koja ne laska ženskom telu, Srpkinje su veoma izbirljive.

Odevni komadi koji prikrivaju obline i ženstvenost stavljaju u drugi plan, nisu po ukusu naših devojaka. Upravo zato ne očekujemo da im se dopadnu pantalone koje su osvojile svetske trendeseterke.

Kako su mnogi komentarisali, takav model pristaje samo izuzetno visokim i vitkim devojkama, pa čak i one "izgledaju kao da nose pelene".

Međutim, kako su Srpkinje poznate po svom istančanom modnom ukusu i elegantnim notama, teško da će ovakav model proći u našoj zemlji.

Vrlo je verovatno da će zaživeti samo kod trendseterki, koje će ih valjano islikati za Instagram.

A da li će ih zaista i poneti na ulici, ostaje da vidimo...

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji