Saša Vidić PORUČIO Radi Manojlović: RADO, SKINI BRUS! (FOTO)

Rada Manojlović našla se na meti oštrog modnog žirija Saše Vidića. Ovoga puta kreator je smatrao da se loše obukla jer je ispod haljine sa otvorenim leđima obukla brushalter:

- Ja ne znam ko oblači Radu, mislim znam da je Momir svlači, ali ne znam ko je oblači, ali ovoga puta je mogao ovaj brushalter da joj skine. Na ovu haljinu sa otvorenim leđima potpuno je besmisleno nositi brushalter - rekao je Vidić i dodao da ne dolaze u obzir ni brushalteri u boji kože:

- Znači kakve god on bio boje, u boji kože ili bilo kojoj drugoj boji, on se ne nosi. Rado, uradi grudi ili nosi haljinu koja ima zatvorena leđa - poručio joj je poznati kreator.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji